HISTORY

Mensen hebben gereisd over de zeeën en oceanen. Maar dat wisten ze niet eens. In de 20e eeuw was dit mogelijk dankzij Jacques-Yves Cousteau's talent en grenzeloze liefde voor de oceaan.

Hij was het die het aqualung-apparaat creëerde, waardoor we alle pracht van de onderwaterwereld konden zien. Het openen van de duikende mensen zou kunnen genieten van het mysterie en de schoonheid van de zeeën en oceanen. Dankzij duiken, telkens als je ouder wordt, voel je de onuitsprekelijke gevoelens van vrijheid en gewichtloosheid. Duikcentrum wacht op iedereen die droomt om de onderwaterdieptes te overwinnen. We laten u kennismaken met zeedieren en mysteries van de geschiedenis, die de zee behouden.

Duiken is een manier om de onderwaterwereld te ontdekken, die wonderbaarlijk nieuwe ervaringen, esthetische (en niet alleen) plezier, romantiek van reizen, zelfontdekking, en natuurlijk - eindeloos plezier. Het is een stijl. En we willen deze stijl met u delen.

Onze сlub biedt: duiktraining en speervissen volgens de beste wereldsystemen, reizen over de hele wereld, training op onderwaterfoto- en video-opnamen, filmavonden en buitenevenementen, een breed scala aan duikuitrusting, warme en professionele benadering van elke duiker, warme club thee en onze gastvrijheid.

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een groep professionals, enthousiastelingen, die een jarenlange ervaring heeft op het gebied van duiken en ervaring heeft.

DE BESTE UITRUSTING

Er is een duikertraining uitgevoerd op de nieuwe apparatuur van toonaangevende fabrikanten voor duiken en onderwatervisserij. Nieuwe duikpakken, betrouwbare en beproefde apparatuur bieden veiligheid.

ONZE WAARDEN

Ons hoofdprincipe is een individuele benadering en aandacht voor onze gasten. Hoge kwaliteit en veiligheid van diensten wordt bereikt omdat de club gekwalificeerde specialisten in dienst heeft.